Tuesday, 12 March 2019

Mengapa Dalam Produk RF3WORLD Mengandungi MANJAKANI- FIRMAX3

Manjakani atau 'Oak Galls' berasal daripada pokok-pokok oak asli ke Asia Minor dan Parsi.Mereka dihasilkan apabila daun pokok oak (Quercus infectoria) adalah ditembusi oleh Tawon rasa pedih.Reaksi kimia secara spontan yang disebabkan oleh penembusan meransang daun untuk menghasilkan bola keras bulat dipanggil hempedu oak.Galls yang mengandungi tanim dan sejumlah kecil asd Gallic dan asid elagik telah digunakan di Malaysia oleh wanita selepas bersalin untuk memulihkan keanjalan dinding rahim.Ia dipanggil Majuphal di India.

Menurut pakar-pakar perubatan herba dan tradisional,Prof Dr Hembing SUNMAT,manjakani boleh juga membunuh kulat dan bakteria di kawasan faraj."Manjakani sebenarnya lebih baik kerana ia boleh mengendalikan cecair berlebihan dalam faraj' katanya.

Manjakani Tighten Vaginal Musclem  Manjakani/Oak Gall  dikenali "herba ajaib" kaya dengan tanim untuk mengetatkan faraj otot,vitamin a dan c,kalsium,protein dan mengandungi unsur astringen untuk menghapuskan bakteria yang menyebabkan keputihan,selamat untuk diminum dan bebas daripada kesan sampingan kerana asli.Ekstrak Manjakani bukan sahaja dikenali untuk membantu mengetatkan otot faraj,mengurangkan pelepasan dan mengurangkan cecair,tetapi jiga boleh membantu kekeringan faraj"kata Prof Dr Hembing SUNMAT.

Menurut Hembing penggunaan majakani biasanya di hancurkan dan ditapis sebelum digunakan dalam organ wanita.Terdapat juga minuman perubatan manjakani untuk meningkatkan keanjalanvagina (mis v kawasan)


Berikut adalah beberapa kebaikan Manjakani

1.Mengembalikan keanjalan organ-organ sek wanita (mengetatkan miss otot)
2.Hapuskan gatal-gatal ,dischage faraj dan bau yang tidak menyenangkan
3.Mencegah penuaan pra-matang.
4.Menstabilkan PH berasid  dan mengurangkan cecair (basah) berlebihan (tidak kering).
5.Meningkatkan Cengkaman organ intim.
6.Penhadaman lancar.
7.Mencegah Kanser Payudara dan Kanser Serviks.
8.Merawat ULSER perut dan mengurangkan  selulit.
9. Meningkatkan hormon estrogen.

CALIT-CALIT CANTIK SIHAT DAN TEGANG 


RM 170[SM] / RM 180[SS]
  SILA HUBUNGI:0192643210
WhatsApp 0192643210
 0138867273
SHAM & ZAITUN







 

Sunday, 13 January 2019

UNTUNG KE TAK UNTUNG KALAU BUAT DROPSHIP DI SHOPEE?




Kebiasaannya, ramai yang sarankan untuk anda yang baru bermula dalam bidang bisnes ni untuk jadi dropship dulu. Sebab apa?

     Tak perlu keluarkan modal yang besar
     Tak perlu simpan stok
     Tak perlu ada produk sendiri
     Tak perlu lakukan kempen pemasaran yang gila-gila

Tak berapa jelas point-point di atas? Relax. Saya akan explain satu-satu. Ok?

TAK PERLU KELUARKAN MODAL YANG BESAR

Modal tu sebenarnya tetap anda perlu keluarkan bila anda berbisnes ni. Idea, masa, tenaga dan wang ringgit tu sebenarnya sebahagian daripada modal yang anda perlu keluarkan.

Bezanya dengan dropship ni adalah, modal wang ringgit tu mungkin anda perlu keluarkan sedikit atau tak perlu langsung. Bila masanya modal wang ringgit jadi sedikit dan bila pula masanya tak perlu langsung?

Kalau anda merupakan seorang yang famous di media sosial, berkulit cantik, muka handsome, dan sado, kalau anda pandai memanfaatkan kelebihan diri anda, anda tak perlu keluarkan modal wang ringgit untuk buat dropship ni.

Tapi, kalau anda bukan termasuk dalam kategori tersebut, cara lain yang ada adalah menerusi kempen pemasaran berbayar. FB Ads, Google Ads, Instagram Ads dan sebagainya mungkin penyelesaian terbaik buat anda.

TAK PERLU SIMPAN STOK

Kadang-kadang, ada juga pembekal yang memberikan syarat untuk anda membeli 3-12 unit atau lebih produk sebelum anda boleh menjadi dropship produk tersebut. Biasanya, anda akan jadi over excited dengan janji-janji manis bahawa produk tersebut akan meletup dan mudah untuk anda promote.

Realitinya, kalau anda tak tahu macam mana nak pasarkan produk anda, anda still takkan dapat buat sales. Nak berjaya dengan dropship ni mudah kalau anda gunakan platform macam Shopee. Kenapa Shopee? Nanti saya terangkan.

TAK PERLU ADA PRODUK SENDIRI

Haa.. Yang ni pun antara sebab terpenting kenapa anda patut buat dropship. Biasanya, yang akan membantutkan impian anda untuk memulakan bisnes adalah, anda tak tahu nak jual apa. Setuju?

Kalau anda tahu nak jual apa, masalah seterusnya yang akan timbul adalah, anda tak ada produk tersebut. Nak buat produk sendiri ni sebenarnya makan masa dan modal yang sangat banyak.

Kenapa nak susah-susah sedangkan anda boleh je promote produk orang lain sebagai dropship. Lagi-lagi sekarang ni ada pula platform macam Shopee yang memang memudahkan anda selaku dropship untuk buat sales kencang.


TAK PERLU LAKUKAN KEMPEN PEMASARAN YANG GILA-GILA

Ada dua sebab kukuh yang menyokong statement ni. Satu, owner/pembekal biasanya akan melakukan kempen pemasaran. Ramai yang akan ada awareness mengenai produk tersebut dan anda cuma perlu bertindak sebagai penjual yang memudahkan mereka untuk memiliki produk tersebut sahaja.

Sebab yang kedua pula hanya valid dengan Shopee sahaja. Kos ads dengan menggunakan Shopee adalah berkali-kali ganda lebih murah berbanding dengan platform lain.

Yang lagi best bila anda gunakan platform Shopee ni adalah, kesemua yang melayari Shopee memang dah plan untuk membeli. Tak sama dengan Facebook yang mana iklan anda akan naik kepada semua orang yang anda target dan bukan kesemuanya dalam mood membeli. Maybe ada yang saja-saja je buka Facebook, tengah cari informasi dan sebagainya yang bukan membeli.

Sebab tu kalau ada yang tanya saya untung ke tak untung kalau buat dropship di Shopee ni, jawapan saya cuma satu. Sangat-sangat untung! Kalau anda nak tahu cara terbaik untuk anda buat untung gila-gila sebagai dropship di Shopee, anda boleh KLIK SINI.


Friday, 11 January 2019

O2MAX3 - RADIANT SERUM Rahsia Kulit Putih Dan Gebu

O2Max3 Dragon Blood Serum merupakan satu kejayaan dalam teknologi oksigen terapi untuk pemulihan dan penjagaan kulit.

O2Max3 Serum khusus untuk mencerahkan kulit dengan menggunakan oksigen sebagai penghantar serum masuk ke dalam kulit dan membersihkan, memperbaiki dan memutihkan wajah serta membunuh bacteria.

Mengubah tekstur kulit anda kelihatan lebih licin dan cantik. Menghidrat dan menambah antioksida pada permukaan kulit. Menambah baik penampilan kulit, tekstur, seri dan gaya hidup.

Digabungkan dengan adunan sinergi rejuvenator kulit yang terbukti berkesan, O2Max3 Serum dirumuskan daripada serum merah pokok Amazon ‘Sangre de Drago’. Berkesan secara sinergi dengan bahan aktif lain dapat membantu menegangkan dan menggebukan kulit.

O2max3 Serum menggunakan factor pertumbuhan epidermis (EFG) teknologi untuk merangsang percambahan sel dan pembaharuan kulit. Satu campuran ramuan herba dan antioksidan kuat mencegah kehilangan air sel, membantu untuk mengekalkan kulit licin dan melindungi daripada radikal bebas yang merosakan.




 O2Max3(Terapi Oksigen) Menbantu
-Mengurangkan muncul kerutan dan penuaan pada kulit wajah
-Menguatkan fungsi perlindungan kulit
-Mengencangkan,merangsang dan memperbaharui kulit agar nampak lebih muda
-Mengurangkan garis halus pada kulit
-Melancarkan peredaran darah
-Membantu mengurangkan strechmark
-Mempercepatkan penyembuhan luka
-Menghilangkan kerutan
-Sebagai perlindung dari sinar matahari/ ultraviolet(sunblock)
-Digunakan untuk penyakit kanser payudara
-Boleh digunakan sebagai anti radang unyuk masalah luka eczema,psoriasis,gigitan serangga dan lain-lain
-Merawat buasir dan kencing manis
-Tonik penjagaan rambut
-Sapuan selepas cukur

Cara Pengunaan
.Sapu terus pada kulit
.Boleh digunakan sebagai primer dan moisturizer untuk kulit muka leher(tidak ada masalah jika digunakan bersama kosmetik yang lain)
.Boleh diletakan terus pada luka berdarah bagi memberhentikan luka dan gunakan sebagai antimicrobial bagi mengelakan luka di jangkiti kumam

RM 170[SM] / RM 180[SS] 


 Kandungan. 
  • Dragon Blood Extract.
  • Kigelia Africana Extract.
  • Witch Hazel Extract.
  • Aloe Vera Extract.
  • Hydrolyzed Soy Protein.
  • Hydrolyzed Marine Collagen.
  • Chamomille Extract.
  • Co Enzyme Q10.
  • Roseship Seed Oil.
  • Malus Domestica (Apple Stem Cell)
  • Vitamin A Palmitate.
  • Vitamin B3
  • Vitamin E Acetate
  •  
Cara Penggunaan Serum O2Max3 
  • Sapu dikulit yang telah dibersihkan dengan urutan keatas.
  • Guna pada waktu pagi dan malam untuk kesan yang menakjubkan.
  • Formula yang lembut selamat untuk kawasan mata yang sensitif.
  •  RM 170[SM] / RM 180[SS]  SILA HUBUNGI:0192643210
    WhatsApp 0192643210
    SHAM & ZAITUN

 

Thursday, 10 January 2019

Slimax3 Krim Pelangsing Perut (Terapi Lemak)

Slimak3 (Terapi Lemak) Membantu

-Membantu mencairkan darah
-Melancarkan sistem peredaran darah khususnya bahagian yang berlemak
-membantu membakar lemak secara maksima
-menegangkan bahagian berlipat
-membantu mengurangkan masalah selulit
-sangat sesuai kepada sesiapa sahaja yang mengalami masalah kegemukandan berat badan berlebihan

Cara Penggunaan
-Sapu Di Kawasan Yang Ingin Dilangsingkan 2 Kali Sehari
-Elakkan Dari Kawasan Muka Dan Kulit Sensitif
-Terus Gaya Hidup Yang Sihat,Penjagaan Pemakanan Dan Senaman

Bahan UTAMA  
dari Acefylin Methylsilanol Mannuronate yang berasaskanTEKNOLOGI terkini sangat terkenal di Monte-Carlo dihasilkan daripada 19 jenis bahan ramuan herba terpilih yang memberikan kesan terbaik untuk proses PEMBAKARAN LEMAK sehingga telah terbukti memberi kepuasan optima kepada setiap pengguna seawal 48jam dan maksima selewatnya 14 hari selepas penggunaan yang berterusan.


SLIMAX3 juga merupakan produk pelengkap bagi setiap insan wanita juga lelaki serta dapat memenuhi citarasa pakej kecantikan & kesihatan secara keseluruhan. 
SLIMAX3 telah membukti terlalu ramai testimoni yang telah berjaya menurunkan berat badan yang ideal sebanyak 5-10 kilo dalam tempoh terpantas seawal 14 hari dan juga ukuran lilit tubuh badan berjaya berkurangan maksima 5-12 inci dalam tempoh terpantas tanpa perlu berpantang makan.
RM 170[SM] / RM 180[SS]
WHATSAPP/CALL
SHAM & ZAITUN
+60019-2643210

Wednesday, 9 January 2019

FIRMAX3 TERAPI KECANTIKAN REVOLUSI KECANTIKAN NO 1 DI ASIA

Krim Ajaib Yang Berkesan Untuk Kecantikan Luaran Dan Dalaman 1001 Kegunaan Sesuai untuk semua jantina mahupun peringkat umur diformulasi menggunakan teknologi nano yang memberi kesan segera

FIRMAX3 MEMBANTU
-Menguatkan Akar Rambut
-Mempercepatkan Proses Penyembuhan
-Awet Muda
-Menegang Dan Menaikkan Payudara
-Mengurang Dagu 2
-Mengurang Bawah Lengan Yang Kendur
-Menegang Parut & Membentuk Pinggang
-Mengurangkan Kedut
-Menambahkan Seri Muka Dan Badan Keseluruhan
-Membentuk Paha & Punggung Yang Cantik
-Mengetatkan Faraj
-Meningkatkan Selera Sex
-Mengurangkan Eyebag
-Terbaik Juga Untuk Masalah Lelaki & Kanak-kanak
-Menhilangkan Sindrom Menopause
-Menghilangkan Jerawat & Flek Hitam Pada Wajah
-Menyusutkan Rahim
-Melancarkan Peredaran Darah
-Mengurangi Urat Bersimpul
-Melancarkan Peredaran Darah
-Tyroid
-Kencing Manis
-Darah Tinggi
-Sakit Jantung
-Strok & Parkinson
-Kanser
-,
-Resdung
-Gastrik & Masalah Usus
-Asthma
-Jantung Saluran Darah


KANDUNGAN

 INFO!!!!!!!!

1.Lakukan Sapuan Krim 
Firmax3 Minima 2 kali 
Sehari (Lebih Kerap Lebih Baik)

2.Minumlah Air Kosong Yang Berkuliti 
(Mineral@Alkali) Secukupnya Setiap 
Hari Untuk Mempercepatkan Proses Pemulihan.

Kesan Krim Firmax3 Bolih Bertahan 
Antara 8-12 Jam 

Pemakaian Krim FIRMAX3 
Semudah ABC....
 Hanya perlu sapu dinadi 
leher dan keseluruh perut
 termasuk tempat sulit serta 
seluruh tulang belakang untuk
 semua masalah,InsyaAllah amat membantu




RM 170[SM] / RM 180[SS]
  SILA HUBUNGI:0192643210
WhatsApp 0192643210
SHAM & ZAITUN