Sunday, 13 January 2019

UNTUNG KE TAK UNTUNG KALAU BUAT DROPSHIP DI SHOPEE?




Kebiasaannya, ramai yang sarankan untuk anda yang baru bermula dalam bidang bisnes ni untuk jadi dropship dulu. Sebab apa?

     Tak perlu keluarkan modal yang besar
     Tak perlu simpan stok
     Tak perlu ada produk sendiri
     Tak perlu lakukan kempen pemasaran yang gila-gila

Tak berapa jelas point-point di atas? Relax. Saya akan explain satu-satu. Ok?

TAK PERLU KELUARKAN MODAL YANG BESAR

Modal tu sebenarnya tetap anda perlu keluarkan bila anda berbisnes ni. Idea, masa, tenaga dan wang ringgit tu sebenarnya sebahagian daripada modal yang anda perlu keluarkan.

Bezanya dengan dropship ni adalah, modal wang ringgit tu mungkin anda perlu keluarkan sedikit atau tak perlu langsung. Bila masanya modal wang ringgit jadi sedikit dan bila pula masanya tak perlu langsung?

Kalau anda merupakan seorang yang famous di media sosial, berkulit cantik, muka handsome, dan sado, kalau anda pandai memanfaatkan kelebihan diri anda, anda tak perlu keluarkan modal wang ringgit untuk buat dropship ni.

Tapi, kalau anda bukan termasuk dalam kategori tersebut, cara lain yang ada adalah menerusi kempen pemasaran berbayar. FB Ads, Google Ads, Instagram Ads dan sebagainya mungkin penyelesaian terbaik buat anda.

TAK PERLU SIMPAN STOK

Kadang-kadang, ada juga pembekal yang memberikan syarat untuk anda membeli 3-12 unit atau lebih produk sebelum anda boleh menjadi dropship produk tersebut. Biasanya, anda akan jadi over excited dengan janji-janji manis bahawa produk tersebut akan meletup dan mudah untuk anda promote.

Realitinya, kalau anda tak tahu macam mana nak pasarkan produk anda, anda still takkan dapat buat sales. Nak berjaya dengan dropship ni mudah kalau anda gunakan platform macam Shopee. Kenapa Shopee? Nanti saya terangkan.

TAK PERLU ADA PRODUK SENDIRI

Haa.. Yang ni pun antara sebab terpenting kenapa anda patut buat dropship. Biasanya, yang akan membantutkan impian anda untuk memulakan bisnes adalah, anda tak tahu nak jual apa. Setuju?

Kalau anda tahu nak jual apa, masalah seterusnya yang akan timbul adalah, anda tak ada produk tersebut. Nak buat produk sendiri ni sebenarnya makan masa dan modal yang sangat banyak.

Kenapa nak susah-susah sedangkan anda boleh je promote produk orang lain sebagai dropship. Lagi-lagi sekarang ni ada pula platform macam Shopee yang memang memudahkan anda selaku dropship untuk buat sales kencang.


TAK PERLU LAKUKAN KEMPEN PEMASARAN YANG GILA-GILA

Ada dua sebab kukuh yang menyokong statement ni. Satu, owner/pembekal biasanya akan melakukan kempen pemasaran. Ramai yang akan ada awareness mengenai produk tersebut dan anda cuma perlu bertindak sebagai penjual yang memudahkan mereka untuk memiliki produk tersebut sahaja.

Sebab yang kedua pula hanya valid dengan Shopee sahaja. Kos ads dengan menggunakan Shopee adalah berkali-kali ganda lebih murah berbanding dengan platform lain.

Yang lagi best bila anda gunakan platform Shopee ni adalah, kesemua yang melayari Shopee memang dah plan untuk membeli. Tak sama dengan Facebook yang mana iklan anda akan naik kepada semua orang yang anda target dan bukan kesemuanya dalam mood membeli. Maybe ada yang saja-saja je buka Facebook, tengah cari informasi dan sebagainya yang bukan membeli.

Sebab tu kalau ada yang tanya saya untung ke tak untung kalau buat dropship di Shopee ni, jawapan saya cuma satu. Sangat-sangat untung! Kalau anda nak tahu cara terbaik untuk anda buat untung gila-gila sebagai dropship di Shopee, anda boleh KLIK SINI.


Friday, 11 January 2019

O2MAX3 - RADIANT SERUM Rahsia Kulit Putih Dan Gebu

O2Max3 Dragon Blood Serum merupakan satu kejayaan dalam teknologi oksigen terapi untuk pemulihan dan penjagaan kulit.

O2Max3 Serum khusus untuk mencerahkan kulit dengan menggunakan oksigen sebagai penghantar serum masuk ke dalam kulit dan membersihkan, memperbaiki dan memutihkan wajah serta membunuh bacteria.

Mengubah tekstur kulit anda kelihatan lebih licin dan cantik. Menghidrat dan menambah antioksida pada permukaan kulit. Menambah baik penampilan kulit, tekstur, seri dan gaya hidup.

Digabungkan dengan adunan sinergi rejuvenator kulit yang terbukti berkesan, O2Max3 Serum dirumuskan daripada serum merah pokok Amazon ‘Sangre de Drago’. Berkesan secara sinergi dengan bahan aktif lain dapat membantu menegangkan dan menggebukan kulit.

O2max3 Serum menggunakan factor pertumbuhan epidermis (EFG) teknologi untuk merangsang percambahan sel dan pembaharuan kulit. Satu campuran ramuan herba dan antioksidan kuat mencegah kehilangan air sel, membantu untuk mengekalkan kulit licin dan melindungi daripada radikal bebas yang merosakan.




 O2Max3(Terapi Oksigen) Menbantu
-Mengurangkan muncul kerutan dan penuaan pada kulit wajah
-Menguatkan fungsi perlindungan kulit
-Mengencangkan,merangsang dan memperbaharui kulit agar nampak lebih muda
-Mengurangkan garis halus pada kulit
-Melancarkan peredaran darah
-Membantu mengurangkan strechmark
-Mempercepatkan penyembuhan luka
-Menghilangkan kerutan
-Sebagai perlindung dari sinar matahari/ ultraviolet(sunblock)
-Digunakan untuk penyakit kanser payudara
-Boleh digunakan sebagai anti radang unyuk masalah luka eczema,psoriasis,gigitan serangga dan lain-lain
-Merawat buasir dan kencing manis
-Tonik penjagaan rambut
-Sapuan selepas cukur

Cara Pengunaan
.Sapu terus pada kulit
.Boleh digunakan sebagai primer dan moisturizer untuk kulit muka leher(tidak ada masalah jika digunakan bersama kosmetik yang lain)
.Boleh diletakan terus pada luka berdarah bagi memberhentikan luka dan gunakan sebagai antimicrobial bagi mengelakan luka di jangkiti kumam

RM 170[SM] / RM 180[SS] 


 Kandungan. 
  • Dragon Blood Extract.
  • Kigelia Africana Extract.
  • Witch Hazel Extract.
  • Aloe Vera Extract.
  • Hydrolyzed Soy Protein.
  • Hydrolyzed Marine Collagen.
  • Chamomille Extract.
  • Co Enzyme Q10.
  • Roseship Seed Oil.
  • Malus Domestica (Apple Stem Cell)
  • Vitamin A Palmitate.
  • Vitamin B3
  • Vitamin E Acetate
  •  
Cara Penggunaan Serum O2Max3 
  • Sapu dikulit yang telah dibersihkan dengan urutan keatas.
  • Guna pada waktu pagi dan malam untuk kesan yang menakjubkan.
  • Formula yang lembut selamat untuk kawasan mata yang sensitif.
  •  RM 170[SM] / RM 180[SS]  SILA HUBUNGI:0192643210
    WhatsApp 0192643210
    SHAM & ZAITUN

 

Thursday, 10 January 2019

Slimax3 Krim Pelangsing Perut (Terapi Lemak)

Slimak3 (Terapi Lemak) Membantu

-Membantu mencairkan darah
-Melancarkan sistem peredaran darah khususnya bahagian yang berlemak
-membantu membakar lemak secara maksima
-menegangkan bahagian berlipat
-membantu mengurangkan masalah selulit
-sangat sesuai kepada sesiapa sahaja yang mengalami masalah kegemukandan berat badan berlebihan

Cara Penggunaan
-Sapu Di Kawasan Yang Ingin Dilangsingkan 2 Kali Sehari
-Elakkan Dari Kawasan Muka Dan Kulit Sensitif
-Terus Gaya Hidup Yang Sihat,Penjagaan Pemakanan Dan Senaman

Bahan UTAMA  
dari Acefylin Methylsilanol Mannuronate yang berasaskanTEKNOLOGI terkini sangat terkenal di Monte-Carlo dihasilkan daripada 19 jenis bahan ramuan herba terpilih yang memberikan kesan terbaik untuk proses PEMBAKARAN LEMAK sehingga telah terbukti memberi kepuasan optima kepada setiap pengguna seawal 48jam dan maksima selewatnya 14 hari selepas penggunaan yang berterusan.


SLIMAX3 juga merupakan produk pelengkap bagi setiap insan wanita juga lelaki serta dapat memenuhi citarasa pakej kecantikan & kesihatan secara keseluruhan. 
SLIMAX3 telah membukti terlalu ramai testimoni yang telah berjaya menurunkan berat badan yang ideal sebanyak 5-10 kilo dalam tempoh terpantas seawal 14 hari dan juga ukuran lilit tubuh badan berjaya berkurangan maksima 5-12 inci dalam tempoh terpantas tanpa perlu berpantang makan.
RM 170[SM] / RM 180[SS]
WHATSAPP/CALL
SHAM & ZAITUN
+60019-2643210

Wednesday, 9 January 2019

FIRMAX3 TERAPI KECANTIKAN REVOLUSI KECANTIKAN NO 1 DI ASIA

Krim Ajaib Yang Berkesan Untuk Kecantikan Luaran Dan Dalaman 1001 Kegunaan Sesuai untuk semua jantina mahupun peringkat umur diformulasi menggunakan teknologi nano yang memberi kesan segera

FIRMAX3 MEMBANTU
-Menguatkan Akar Rambut
-Mempercepatkan Proses Penyembuhan
-Awet Muda
-Menegang Dan Menaikkan Payudara
-Mengurang Dagu 2
-Mengurang Bawah Lengan Yang Kendur
-Menegang Parut & Membentuk Pinggang
-Mengurangkan Kedut
-Menambahkan Seri Muka Dan Badan Keseluruhan
-Membentuk Paha & Punggung Yang Cantik
-Mengetatkan Faraj
-Meningkatkan Selera Sex
-Mengurangkan Eyebag
-Terbaik Juga Untuk Masalah Lelaki & Kanak-kanak
-Menhilangkan Sindrom Menopause
-Menghilangkan Jerawat & Flek Hitam Pada Wajah
-Menyusutkan Rahim
-Melancarkan Peredaran Darah
-Mengurangi Urat Bersimpul
-Melancarkan Peredaran Darah
-Tyroid
-Kencing Manis
-Darah Tinggi
-Sakit Jantung
-Strok & Parkinson
-Kanser
-,
-Resdung
-Gastrik & Masalah Usus
-Asthma
-Jantung Saluran Darah


KANDUNGAN

 INFO!!!!!!!!

1.Lakukan Sapuan Krim 
Firmax3 Minima 2 kali 
Sehari (Lebih Kerap Lebih Baik)

2.Minumlah Air Kosong Yang Berkuliti 
(Mineral@Alkali) Secukupnya Setiap 
Hari Untuk Mempercepatkan Proses Pemulihan.

Kesan Krim Firmax3 Bolih Bertahan 
Antara 8-12 Jam 

Pemakaian Krim FIRMAX3 
Semudah ABC....
 Hanya perlu sapu dinadi 
leher dan keseluruh perut
 termasuk tempat sulit serta 
seluruh tulang belakang untuk
 semua masalah,InsyaAllah amat membantu




RM 170[SM] / RM 180[SS]
  SILA HUBUNGI:0192643210
WhatsApp 0192643210
SHAM & ZAITUN



Tuesday, 8 January 2019

Terapi Mata Dengan Firmax3 - Saat Juling Kembali Normal


MATA JULING 
"Alhamdulillah mata kembali normal dengan sapuan #firmax3 "
Kegembiraan yang tidak dapat digambarkan hati seorang ibu 
Sapuan Firmax3 mampu menyeimbangkan hormon tubuh untuk merawat pembentukan dan kedudukan retina mata dan jaringan salur darah halus di dalam mata.
Ekstrak Vitamin A dengan gabungan ekstrak 12 bahan alami dalam Firmax3 terutamanya boleh membantu membentuk semula cecair selaput lendir dan retinol yang menghasilkan pigmen retina mata.
Kolagen dan ekstrak vitamin C boleh merangsang penyembuhan pada kanta mata, otot sillia (cilliary muscle) dan mengukuhkan ligamen mata
Cara gunanya ialah sapuan (oles) wajib di nadi leher, nadi tangan dan keliling pusat atau di bahagian kiri perut.
Sapuan (oles) serta urutan lembut dibuat beberapa kali dikekeliling mata (mata di pejam).
Perawatan tambahan juga boleh dibuat dengan melarutkan Firmax3 di dalam air bersih di dalam botol penitis mata (seperti Eyemore/Eye Drops) dan lakukan titisan minima 3 titisan (drops) dan biarkan mata tertutup selama 3 hingga 5 minit sambil menggerakkan bola mata.
Kekerapan rawatan sapuan (oles) wajib 3 kali sehari dan sapuan(oles) serta urutan dikeliling mata minima 3 kali sehari.

Friday, 4 January 2019

Airline Tickets


Keep in mind that airline tickets are purchased by practically everyone at some point in their life. You’ll want to think about this when it comes to your next family reunion, wedding, or when you begin to plan your dream vacation. You’ll want to make sure that you think about your airline tickets and what the best options are for you and your family arrangements. You’ll want to consider that there are many different ways for you to find cheap tickets, but you’ll also want to consider that the final choice of tickets is up to you.

Keep in mind that it all depends on where you live and where it is that you wish to go to. You’ll find that the large cities are vacation hot spots that will allow you to find more specials or discounts. Also, keep in mind that the size of the airport makes a huge different. You will pay more for a small airport. This is because they are not brining in as many people as some of the bigger airports can. You’ll find that if you are going from a small city to a big city, it will cost less to depart as it will be to come back. The airport makes a difference.

It is very important that you consult your travel agent, so that they can find you the best deals. You’ll also want to think about your departure times, because they can also help you to save yourself some money. You’ll find that it is important that you plan and plan. This is because you’ll be able to save a lot for the trip, however, if you live in a small city and there aren’t a lot of flights that go in and out, you may want to consider going the day of and seeing if you can get an discounts for last minute flights, however, this is not recommended, because you may not even get a flight.

Thursday, 3 January 2019

Useful Tips For Living In Langkawi Island In Malaysia


Since my first visit to Malaysia in 1994, I've always been curious about Langkawi; an island very close to the border of Kingdom of Thailand. Back than my friends told me it would be empty because of rain season. So I've never been there. Than suddenly, a phone call while I was in Bangkok opened an opportunity to live in Langkawi.
I've arrived there in October, 2006 which was almost the beginning of high season. I've flew to Kuala Lumpur with Gulf Air and than to Langkawi with Air Asia. The airport is small, few shops and cafes, lots of car rental benches and taxis. It's clever to rent a car in Langkawi because taxi is more expensive than big cities. Also there are no public transports, if you want to go around, you always need a taxi. It's very easy to find a good deal for a small car or with a little more budget a Perodua jeep. More expensive cars are available but I don't think it's necessary.
There are lots of hotels and resorts in Langkawi. Most of them are stationed around Pantai Cenang area. But if you want to live there, you don't have many choices.
If you want to live in Langkawi, you might prefer a condo. There are 5 choices; Century Surya which is close to the west Kuah Town, almost in the middle of the town; Kondo Istana, Chogm Villa which is what I've chosen back than, Sri Lagenda is right at the opposite of Chogm Villa and in a very remote place between Pantai Cenang and Pantai Kok; Perdana Beach Resort. Also you can find Malay houses around Pantai Cenang or other areas. It's really hard to find a decent one and usually most of them need lots of repairs.
Prices vary between 1000rm (~$290) and 3500rm (~$1000). Kondo Istana and Century Suria looks very nice but they have poor pools and prices are high compared to others. I strongly recommend Chogm Villa which is a very beautiful place. Apartment quality is same as the other condos and it has a very big beautiful pool.
For shopping there are not much choices. You can go to Langkawi Fair which is the biggest shopping mall now. You can find a good supermarket here and lots of shops where you can buy nice souvenirs, furniture etc. Most of the good quality and brand shops are here. There is also Langkawi Parade at the west entrance of the town. It's the poorer version of Langkawi Fair. But it has a large supermarket at the bottom floor where you can find lots of goods. Other than these malls you can go to Trimula to buy mobile phones, some electronics and house accessories like curtains, window blinds.
Food in Langkawi is really good. There are lots of choices. You can find almost any type of cousine here; Thai, Japanese, Malay, Chinese, Indian, Italian and even Russian. Because of its touristic state, island has very good high quality restaurants. But for long term, you need to learn where to buy goods to cook by yourself. Other than buying from markets, there is a wet market in Padang Matsirat which is close to Langkawi International Airport. Here you can buy fresh fruits and vegetables as well as fish, crabs and lobster.
Going in and out of island is a little problem. Penang is quite close, you can go there by ferry but ferry hours for a round trip to Penang is not useful at all. From airport, you can fly to almost anywhere. Like any other Southeast Asia country, flights are really cheap. If you want to go to mainland by car, you must send your car one day before with freight service than take it there. If you bought your car in Langkawi, because of its duty free status, you can use it in mainland not more than one month.
Once you get your own car or bike, it's really easy to find your way around in Langkawi. People are quite friendly and most of them speak English. Also the foreign community of the island is really large and they are really willing to help.
Deniz Kumral is a Turkish citizen who lived in Penang/Malaysia for 7 months from 2004 to 2005 and than Langkawi/Malaysia for 6 months from 2006 to 2007. He is a professional photographer in advertisement business who enjoyed the life and people in Langkawi. He is running a Langkawi Island Life blog at http://trlangkawi.blogspot.com and needs some motivation to continue.
Article Source: https://EzineArticles.com/expert/Deniz_Kumral/131169

Article Source: http://EzineArticles.com/772337

Wednesday, 2 January 2019

Asia Travel, Cheaper Flights to Kuala Lumpur and Singapore

Currently for those on a tight budget, one of the ways to save money is to fly from KL to Johor Bahru, and then to travel overland to Singapore. This adds around 1 hour to the time to complete the trip into downtown Singapore, as you need to deal with the hassles of organizing a taxi or bus into Singapore. This detour is pretty straight forward after you have done it once, but a bit daunting, for newcomers to the route, with the biggest complaint being a lack of adequate, maps, signage or an impartial information desk to explain the process at Senai Airport. You also need to queue for a while at the Singapore border.
New rules will allow flights between the two cities which should start in Dec or January, and it is expected that there will be two flights a day by the low cost air carries Currently flights between Singapore and KL are available on Singapore Air and Malaysia Air, but the flights are premium priced, there is a real incentive to pay the extra as the train system, especially in Singapore, is really easy to use, and the cheapest and fastest way to move around Singapore regardless of the street traffic.
Speculation is that there will be a lot of interest by the governments of other capitol cites in region, that currently have restrictive polices on access, mainly to protect their flag carriers from value airlines like Tiger Air and Air Asia, two of the stronger regional budget airlines operating in the Asia region. Indonesia and its capitol city of Jakarta, it is hopeful, will see the advantages and create an atmosphere that encourages the budget carriers to operate, which will create more opportunities for business to flourish in the southern Asian region.
Recently between the cities with a stop to do some lets say scuba diving in Sipadan, it was very clear that something was remiss in that you could not fly from Singapore to Sipadan * to KL, but needed to fly either into Johor Bahru or KL, and add another flight segment or overland detour. You can bet that many travelers, through the southern Asian region would like to be able to book itineraries that could look like Bangkok to Phuket Thailand, to KL Malaysia to Sipadan in Borneo to Angeles City or Manila in the Philippines, to Singapore, to Bali Indonesia, back to Bangkok. Which would be a great smorgasbord of all that the region offers; if you could get that as a 5 to 10 stop package I think you would have a real winner for Asia visitors.
Fred Tittle has lived and worked in holiday vacation resorts his entire life, from Lake Geneva's Playboy Club, as a rock jock for KSPN FM in Aspen Colorado, he became a PADI Pro Scuba Diver in Hawaii, diving on Maui, Kauai, Kona on the big island, and Waikiki on Oahu. He founded EcoSea Dive in Sihanoukville Cambodia. He teaches SSI and PADI scuba diving courses and runs liveaboards in the gulf of Thailand and Asia adventure tours, http://www.ecosea.com
Fred's new project [http://www.CheapCharliesHotels.com] where he reviews cheap hotels, budget guesthouses, discount accommodations and really cheap Asian flights, but is really an excuse to go scuba diving on vacation more, Fred is in Phnom Penh Cambodia with a trip to Saigon and scuba diving in Nha Trang Vietnam up next.
Article Source: https://EzineArticles.com/expert/Fred_Tittle/50314

Article Source: http://EzineArticles.com/803571

Tuesday, 1 January 2019

How To Malaysia Holiday Packages Tips

Malaysia is one of the most pleasant, hassle-free countries to visit in Southeast Asia. Malaysia is divided into two major regions: Peninsular Malaysia, which lies just south of Thailand, and East Malaysia, which can be found north of Indonesia on the island of Borneo. The Southeast Asian nation experienced a financial boom and underwent quick development during the late 20th century. The travel packages wrap Malaysia's famous and well-liked destination that includes cities, resorts, beaches, island and beautiful as well as themed packages such as diving, adventures, fishing, mountain climbing and cultural tours. Malaysia, after all, thrives on nature and on the archeological, cultural and historical attractions which react very sensitively to environmental influences. You plan to visit Malaysia related honeymoon.
You select a Malaysia honeymoon vacation package that fits your budget if price matters to you, and then you should know locate discount or special rate honeymoon package. You consult joy-travels. I suggest you book the vacation package this website. Kuala Lumpur, Klang Valley, Johor Bahru and Penang to famous tourist's designations. Malaysia is a shopping Mecca for garments, electronics, computer goods and much more, with very aggressive prices. The cheapest place to easily buy national souvenirs is in Kuching, East Malaysia, and the most expensive place is in the major, posh KL shopping centers. While trying to attract the flow of tourism,' citing cases of new eco- resorts such as Datai Bay Resort in Langkawi and the Karumbunai Resort in Sabah. Malaysia's tourism sector expects to benefit from this boom Sabbaruddin puts the situation in proper perspective, saying that there is, generally, lack of information in Europe about the Southeast Asian region. He says one of the most attractive features about Malaysia for tourists are prices have declined further for foreign tourists. Malaysia is the only country in the region where prices are quoted in the local currency and not in US dollars.
This makes Malaysia a low-priced destination for foreign tourists whose currencies have appreciated considerably against the ringgit. Sabah is basically an agricultural state. He says Sabah's unique location right in the heart of Southeast Asia makes it an attractive designation for foreign visitors on a jaunt to any of the Southeast Asian countries. Sabah has two major attractions. We have first of all Mount Kinabalu and second, the Danum Valley which is a huge rain forest reserve bigger than Singapore.' The Sabah government is promoting three aspects of tourism - the western coast with a cluster of hotels, resorts and other tourism facilities, the eastern coast noted for eco-tourism, and the interior of the state with Mount Kinabalu as a major attraction. The region is generating considerable interest in a number of European countries as a tourist destination, according to Mohamed Idros, the director of the Frankfurt-based Malaysia Tourism Promotion Board. We provide customized and regular tour packages. German tourists prefer jungle tracking, scuba diving and such things while Asian tourists prefer comfort and well-arranged facilities for them,' she says. Our services are nature and culture oriented.
We have been marketing public relationship which has proven to be popular with the worldwide that come and stay with local hosts with whom they establish a long-term relationship. Accustomed to taking even two vacations a year and considered a major contributor to the country's flourishing tourism industry; he has now become tight-fisted and even denomination aware when it comes to travel. While financial constraints will prove to be a major stumbling block, foreign tourism promoters will have to resort to imaginative ways of attracting tourism. Singaporeans, for instance, have embarked quietly on what is described as `dental tourism' - tourists from developed countries, unwilling to pay the high costs of dental treatment and prosthesis fixtures at home, are being lured to Singapore where they are also offered dental treatment services plus a holiday in a good hotel as part of an attractive airfare-cum-hotel package.
Priya Singh wrote this article on behalf of Malaysia Holiday Resorts. For more information on Travel and Tourism in Malaysia, discount airline tickets and travel tips for visiting Malaysia you can visit joy-travels.com
Article Source: https://EzineArticles.com/expert/Priya_Singh/214222

Article Source: http://EzineArticles.com/1199400